مقالات

درمان ایدز با زهر زنبور عسل

درمان ایدز با زهر زنبور عسل

امروزه درمان ایدز با زهر زنبور عسل به یکی از مهمترین موضوعاتی تبدیل شده است که توجه بسیاری از کاربران را به خود جذب کرده است. طی چند مدت، مردم با یک ویروس بسیار قوی به نام اچ آی وی مواجه شدند. بسیاری از متخصصان در همان ابتدای شناسی به دنبال یک روش درمان طبیعی برای درمان این بیماری بودند؛ اما به علت پخش بیش از حد این بیماری در بین مردم، پزشکان به دنبال روش درمانی شیمیایی برای این بیماری هستند.

در تاریخ 8 مارس در سال 2013 وبسایت USNews به جهان اعلام کرد که ، اخیرا علم توانسته است به کمک یک روش طبیعی بیماری ایدز را درمان کند که دارای پتانسیل تغییر دنیا به سوی دنیایی بهتر است. همچنین محققان و دانشمندان توانستند کاربردهای بسیار زیادی را از زهر زنبور بیابند که یکی از بهترین روش ها برای پیشگیری از این بیماری و جلوگیری از انتشار این ویروس است.

در این مطلب سعی داریم بیشتر به خواص زهر زنبور و تاثیر آن برای درمان بیماری ایدز می پردازیم.

خواص زهر زنبور عسل

زنبور عسل یکی از مفیدترین حشره های بالدار برای طبیعت شناخته می شود که نه تنها محصولات آن برای سلامتی بسیار مفید است ، زهر آن نیز از خواص معجزه آسایی برای انواع بیماری ها برخوردار است.

تولید زهر زنبور عسل در واقع بلافاصله پس از تولد این حشره شروع می شود و تا سنین ۱۶ تا ۲۱ روزگی که زنبور کارگر ماده وظیفه حفاظت از کندو را به عهده دارد ، کیسه زهری او به صورت کامل پر می شود. غالبا در سن ۲۱ روزگی تولید زهر به صورت کلی متوقف می شود و این درحالیست که کیسه ی زهردان زنبورهای تازه متولد شده در بهار و تابستان در سنین ۱۶ تا ۲۰ روزگی پر خواهد شد.

کیسه ی زهر زنبورهای پاییزی معمولا در سنین ۱۲ تا ۱۵ روزگی پر می گردد و مقدار تولید زهر زنبور کارگر ۰٫۳ تا ۰٫۵ میلی گرم شناسایی شده است. جالب است بدانید نژاد زنبور، سن، فصل ها و حتی میزان مصرف گرده گل نیز به مقدار تولید زهر در کیسه دان زنبور بستگی دارد.

زمانی که گرده گل از جیره غذایی زنبورها حذف شود ، میزان تولید زهر در کیسه دان نیز متوقف خواهد شد. در ادامه این مطلب به نحوه ی نحوه ی درمان ایدز با زهر زنبور عسل و روش کار زهر زنبور عسل برای درمان ایدز می پردازیم.

درمان ایدز با زهر زنبور عسل

نحوه ی درمان ایدز با زهر زنبور عسل

همانطور که در مطالب بالا به آن اشاره کردیم، زهر زنبور می تواند برای درمان برخی از بیماری ها از جمله بیماری اچ آی وی موثر باشد. محققان و دانشمندان در دانشکده ی پزشکی در مارس 2013 یک روش درمانی طبیعی را گزارش داده اند که زهر زنبور حاوی ذرات سم ملیتین بوده و به راحتی می تواند ویروس HIV را از بین ببرد. همچنین این روند درمانی سم ملانین به نحوی است که سلول های سالم را بدون آسیب باقی می گذارد .

یافته های متخصصان و دانشمندان گام های بزرگی در جهت ایجاد یک ژل واژینال است که می‌تواند از انتشار ویروس اچ آی وی جلوگیری نماید. این گروه تحقیقاتی توسط دکتر هود، یک آموزشیار پژوهشی پیشرفته در زمینه پزشکی اداره شده است.

روش کار زهر زنبور عسل برای درمان ایدز

در واقع باید بدانید زهر درمانی تنها از طریق زهر زنبور انجام نمی شود، بلکه به وسیله یک سم نسبتا قوی به نام میلیتین صورت می پذیرد که در درون زهر زنبور کارگر وجود دارد. ممکن است با وجود این اطلاعات ، سوالی برایتان پیش بیاید و آن هم این است که چگونه زهر تنها بر روی سلولهای بیمار تاثیر می گذارد و هیچگونه تاثیری بر سلول های سالم ندارد؟ این موضوع کاملا مشخص است که میزان بالای ملیتین می‌تواند باعث آسیب‌های قابل توجهی در بدن شود.

بنابراین دانشمندان به وضوح عنوان کرده‌اند که نمی توان از ملیتین به تنهایی استفاده کرد، بلکه از نانو ذراتی استفاده می‌کنند که ذرات ملینین بر روی آن‌ها بارگذاری شده باشد . ذرات ملینین در این روش درمانی قادر نیستند آسیبی به سلول‌های سالم و نرمال برسانند، زیرا این امر از لحاظ فیزیکی ممکن نخواهد بود.

در این روش ابتدا نانو ذرات به وسیله ملیتین یا همان سم ملیتین پوشانده می‌شوند و سپس مقدار کمی از ماده سپر به آن اضافه می‌شود. این سپرها در واقع بسیار مهم هستند، زیرا زمانی که نانو ذرات قصد تماس با سلول‌ های سالم را دارند، این گونه از سپرها باعث می‌شوند که نانو ذرات به جای اتصال به آن سلول‌ها، از آن‌ها دور شوند.

ویروسHIV از طرف دیگر بسیار کوچک‌تر از نانو ذرات است و بین سپرها جای می‌گیرد. به محض اینکه ویروس‌ ایدز در آنجا قرار گرفتند، با سطح نانو ذرات و سپس سم تماس پیدا می‌کنند. در آخر سم ملیتین با سطح ویروس ها جوش خورده و نوعی ترکیب حمله خنثی کننده و منفی مانند ایجاد خواهد کرد و باعث پارگی پوشش شده و ویروس را از بدن پاکسازی خواهد کرد.

اما آیا بیمار باید به وسیله زنبور به صورت مستقیم نیش زده شود؟ باید بگوییم خیر، اخیرا دانشمندان گزارش داده اند که در حال تولید نوعی ژل حاوی سم ملیتین هستند که به عنوان اقدامی کاملا پیشگیرانه جهت متوقف نمودن عفونت های اولیه در این بیماری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + سیزده =