فهرست مطالب
وقتی شخصی از نظر جنسی هیجان زده و یا تحریک می شود، باعث می شود ماهیچه هایی که در رگ های خونی آلت تناسلی وجود دارند دچار انقباظ شوند. منقبض شدن این ماهیچه ها این اجازه را می دهد تا جریان خون از طریق شریان های آلت تناسلی افزایش یابد و باعث نعوظ شود. نعوظ وقتی به پایان می رسد که خون موجود در رگهای خونی که در آلت تناسلی قرار گرفته اند، از طریق سیاهرگ های آلت تناسلی به جهت خارج از آلت جریان پیدا کنند .
بیشتر مردان گاهی اوقات، برخی از مشکلات سفت شدن یا نعوظ ماندن آلت تناسلی را تجربه کرده اند، اما این اختلال نعوظ نامیده نمی شود که دلیل بر نگرانی شود. تنها در صورتی که در عملکرد جنسی مشکل ایجاد کند و آنرا ناممکن سازد و سبب نارضایتی مداوم شود، اختلال نعوظ نامیده می شود. عملکرد ایجاد نعوظ در مردان به این صورت می باشد که برطبق پیام های عصبی تولید شده در مغز و به وسیله تغییرات هورمونی خون در بافت آلت جمع می شود و باعث ایجاد نعوظ می شود و هر چه مدت زمان ماندگاری خون در آلت بیشتر باشد مدت زمان نعوظ زیاد تر می باشد. در نتیجه هر عاملی که بر روی پیغام های عصبی و همچنین هورمون های جنسی و عروق آلت تاثیر منفی بگذارد باعث تشکیل اختلال در نعوظ فرد می شود .
شایع ترین دلایل عدم یا اختلال نعوظ
متداول ترین علت ناتوانی جنسی دیابت نوع دو می باشد. بیماری دیابت نوع دو اکثرا بدون علامت هشدار دهنده، پیش می رود. ممکن است فرد چند سال بعد از ابتلا به دیابت متوجه بیماری خود شود .
ناتوانی نعوظ اولیه
ناتوانی جنسی اولیه در آقایانی دیده می شود که تا به حال در زندگی شان نعوذ یا نزدیکی نداشته اند و این نوع ناتوانی جنسی در بیشتر آقایان قبل از ازدواج و تا مدتی بعد از ازدواج در آنها دیده می شود و آقایانی که به این موضوع دچار شده اند نگران نباشند چون میتوان با رابطه مداوم بعد از ازدواج آن را حل نمود .
ناتوانی نعوظ ثانوی
این نوع ناتوانی در آقایان بسیار رایج است و در مردانی دیده می شود که از مدت ها قبل رابطه جنسی نرمال داشته اند و بعد از یک دوره ناتوان شده اند، ولی نوع و دصد ناتوانی هر شخص با شخص دیگر متفاوت است .
ناتوانی جنسی گذرا یا زودگذر
ناتوانی جنسی زودگذر و در بعضی مواقع به صورت مزمن و یا به ندرت در زمینه بیماریهای اورگانیک که نام برده شد، در شخص اتفاق می افتد. کاهش توان جنسی زودگذر بیشتر در دوران جوانی زمانی که شخص در اولین آمیزش جنسی خود با وجود تمام اعتماد به نفسی که دارد، در نظر خودش نمی تواند خوب عمل کند، اتفاق می افتد. اختلال در نعوظ همچنین برای مردانی که بنا به مشکلات کاری یا دلایل عاطفی تحت استرس زیادی هستند هم اتفاق می افتد و به محض این که استرس کاهش می یابد، دوباره می توانند آمیزش جنسی و رابطه جنسی عالی را تجربه کنند .
گاهی اوقات اختلال در نعوظ بی اهمیت و خیلی مختصر است و چنان ترسی در مردان ایجاد می کند که در روابط شان بسیار مضطربانه عمل کرده و مشکل پیش آمده را دو چندان می کنند. بانوان باید حساسیت ویژه ای نسبت به این مبحث داشته و از همسرشان انتظار بالایی نداشته باشند. صبر و درک همسران در درمان ناتوانی جنسی فوق العاده موثر است.
از سوی دیگر مرد باید در این مورد با همسرش گفتگو و مشورت انجام دهد، طوری که زن را حامی و پشتیبان خود در این موضوع مخصوص بداند. اگر شخصی برای حل این مشکل به تنهایی تلاش کند، گاهی به نتیجه ای نمی رسد. گرچه ناتوانی زودگذر زیاد نگران کننده نیست و نباید زیاد در طول کارهای روزمره به ان فکر کرد، ناتوانی جنسی دائمی نیز با کمک های حرفه ای قابل درمان نیست. ناتوانی جنسی گاهی اوقات ممکن است در طولانی مدت یا در بعضی موارد ناگهانی ایجاد می شود .
علل ایجاد اختلال نعوظ
مشکلات روانی
اصلی ترین دلیل عدم نعوظ در مردان وجود اختلالات روانی می باشد .
استرس كاری و محیطی، خستگی، کمبود حس خوب نسبت به شریک جنسی، داشتن اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی، درگیری های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند و گاهی اوقات بسیاری از مردان دچار یکی از این دسته مشکلات می شوند .
مشکلات آناتومیک
از علت های دیگر می توان به مشکل آناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان صانحه های فیزیکی ، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد . هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله دیابت و ام اس باعث اختلال نعوظ شوند .
مشکلات عروقی
هر عاملی که روی عروق بیضه اثر بگذارد و از جریان مناسب خون داخل عروق آلت جلوگیری شود و یا باعث تخلیه سریع خون جریان دار داخل آلت شود می تواند اختلال نعوظ ایجاد کند . از جمله می توان به بیماری قلبی و تنگ شدن رگ های خونی ، دیابت ، فشار خون بالا ، کلسترول بالا و چاقی .
عمل جراحی
عمل جراحی مانند پروستاتکتومی ، ضربه و آسیب جدی به شریان ها ، فشار خون ، چربی خون بالا ، کاهش هورمون ها ضروری ، دخانیات و مصرف سیگار می تواند باعث این بیماری شود .
مصرف دارو
برخی از دارو ها مانند فیناستراید ، کتوکونازول ، داروهای شیمی درمانی و داروهای کنترل فشار خون می توانند باعث اختلال نعوظ شوند .
افزایش سن
با افزایش سن به علت روند کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون ، ممکن است اختلال نعوظ بروز پیدا کند و همین غلظت خون در آینده هم میتواند برای شخص مشکلات جدی تری مانند نارسانی خون و کمبود اکسیژن ایجاد کند .
تمامی مشکلات نعوظی که برای شما گفته شد ممکن است برای هر فردی پیش بیباید پس در نتیجه بهتر است به فکر پیشگیری یا درمان آن باشید. یکی از بهترین راه های درمان این عارضه استفاده از معجون ترکیبی کندوک است که باعث می شود خون سازی در بدن بالا برود و گردش خون در تمام بدن به خصوص قسمت تناسلی جریان یابد و در نتیجه نعوظ شما پر قدرت تر و کامل تر می شود .
معجون تقویت جنسی آقایان کندوک دارای 9 ماده ترکیبی است که پایه ی تشکیل دهنده این معجون عسل و ژل رویال است و تمامی موارد داخل این معجون از بهترین مواد داخلی و خارجی گردآوری شده و در نهایت تقویت قوای عالی جنسی می شوند.