مقالات

اختلال جنسی چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال جنسی چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال جنسی شامل هر نوع مشکلی است که منجر به نارضایتی فرد و یا زوج از رابطه جنسی می شود، می گویند. تقریبا حدود 43 درصد از خانم ها و 31 درصد از آقایان به این عارضه مبتلا هستند، در ادامه این مطلب در مورد اختلالات جنسی و نحوه درمان آن توضیحاتی می دهیم تا انتها با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان با کارشناسان کندوک

شماره تماس خود را در باکس زیر وارد کنید. مشاور کندوک در اسرع وقت برای راهنمایی های بیشتر درباره ی چالشی که باهاش درگیر هستید با شما تماس خواهند گرفت.

مشاوره رایگان با کارشناسان کندوک

شماره تماس خود را در باکس زیر وارد کنید. مشاور کندوک در اسرع وقت برای راهنمایی های بیشتر درباره ی چالشی که باهاش درگیر هستید با شما تماس خواهند گرفت.

اختلال جنسی چیست؟

این عارضه امکان دارد که در هر مرحله از چرخه واکنش جنسی به وجود آید. پس در نتیجه مانع از حس رضایت زوجین از رابطه جنسی می شود. چرخه واکنش جنسی شامل مراحل هیجان، برانگیختگی، ارگاسم و به علاوه ثبات است. میل جنسی و برانگیختگی هردوی آنها بخشی از مرحله هیجانی واکنش جنسی به حساب می آیند. توجه کنید که خانم ها همیشه به ترتیب از این مراحل عبور نمی کنند. بر طبق تحقیقات این عارضه شایع است ولی بیشتر افراد علاقه ای به بیان آن ندارند. از آنجا که درمان های متعددی برای این عارضه وجود دارد لازم به نگرانی در مورد آن نیست.

انواع اختلالات جنسی؟

  • اختلالات میل: کم بودن میل جنسی و یا علاقه نداشتن به برقراری رابطه جنسی
  • اختلالات برانگیختگی: ناتوان بودن در برانگیختگی فیزیکی و یا نداشتن هیجان در هنگام رابطه جنسی
  • اختلال در ارگاسم: تاخیر در ارگاسم و یا حتی به ارگاسم نرسیدن
  • اختلالات درد: درد در هنگام مقاربت

اختلال جنسی چیست؟اختلال جنسی چیست و چگونه درمان می شود؟

چه کسانی در معرض اختلالات جنسی هستند؟

این عارضه ممکن است که در هر سن و سالی به وجود آید و مقدار آن در افراد بالای 40 سال بیشتر است زیرا که بیشتر با کاهش سطح سلامت به خاطر بالا رفتن سنشان در ارتباط است.

علائم اختلال جنسی در خانم ها چه هستند؟

  • ناتوان بودن در رسیدن به ارگاسم
  • نداشتن ترشحات کافی و درست واژن قبل از مقاربت و در حین آن
  • ناتوان بودن در شل کردن ماهیچه های واژن برای انجام دادن مقاربت

علائم اختلال جنسی در آقایان چه هستند؟

  • ناتوانی در دست یافتن و یا حفظ حالت نعوظ مناسب برای انجام مقاربت
  • به انزال نرسیدن و یا تاخیر در ارگاسم
  • ناتوان بودن در کنترل انزال ( انزال زود و یا دیر هنگام)

علائم مشترک در بین خانم ها و آقایان:

  • علاقه و میل نداشتن به رابطه جنسی
  • ناتوان بودن در برانگیختگی
  • درد در هنگام مقاربت

چه چیز هایی منجر به اختلالات جنسی می شود؟

دلایل فیزیکی

بیشتر بیماری های فیزیکی ممکن است که منجر به، به وجود آمدن مشکلات و اختلالاتی در عملکرد جنسی شوند. این بیماری ها شامل دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، اختلالات عصبی، تعادل نداشتن هورمونی، بیماری های مزمنی مثل نارسایی کلیه و یا کبد و اعتیاد داشتن به الکل هستند. گذشته از این عوارض جانبی بعضی داروها مثل داروهای ضد افسردگی نیز میتوانند بر روی عملکرد جنسی تاثیر داشته باشند.

علل روانشناختی

این دسته شامل استرس و اضطراب کاری، نگرانی هایی در مورد نحوه عملکرد جنسی، مشکلات زناشویی، داشتن افسردگی، احساس گناه، نگران بودن در مورد تصویر بدن و تاثیرات ترومای جنسی در گذشته.

چه داروهایی ممکن است که منجر به اختلالاتی در عملکرد جنسی شود

بعضی از داروهای تجویزی و حتی داروهای بی نسخه نیز می توانند که عملکرد جنسی افراد را تحت تاثیر قرار دهند. بعضی از دارو ها بر روی میل جنسی و بعضی دیگر نیز بر روی برانگیختگی و یا توان به ارگاسم رسیدن تاثیرات منفی دارند. این خطر زمانی بیشتر می شود که فرد چند دارو را همزمان با هم مصرف کند.

داروهایی که باعث اختلالات جنسی میشوند:

داروهای بی نسخه

بعضی از آنتی هیستامین ها و به علاوه ضد احتقان هایی که بی نسخه در داروخانه به فروش می رسند ممکن است که منجر به اختلالاتی در نعوظ و یا مشکلاتی در انزال شوند.

داروهای ضد افسردگی:

  • داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای مانند دوکسپین، آمی تریپتیلین، ایمی پرامین و همچنین نورتریپتیلین
  • مهارکننده های مونوآمین اکسیداز مانند ترانیل سیپرومین و فنلزین
  • داروهای ضد روان پریشی مانند تیوتیکسن، هالوپریدول و تیوریدازین
  • داروهای ضد روان پریشی مثل تیوریدازین، تیوتیکسن و همچنین هالوپریدول
  • داروهای ضد شیدایی مثل کربنات لیتیوم
  • مهار کننده های انتخابی بازجذب سروتونین مثل سرترالین، فلوکستین و پاروکستین

داوهای گفته شده در زیر ممکن است که منجر به اختلال در نعوظ شوند:

داروهای ضد فشار خون:

  • دیورتیک ها مثل اسپیرونولاکتون و تیازیدها
  • داروهایی که ماده فعال مرکزی دارند، مانند متیل دوپا و رزرپین
  • مسدود کننده های a- آدرنرژیک مانند پرازوسین و ترازوسین
  • مسدود کننده های b- آدرنرژیک مانند پروپرانولول و متوپرولول

دارو های گفته شده در زیر نیز ممکن است که میل جنسی را کاهش دهند:

هورمون ها:

  • لوپرولید
  • گوسرلین

اختلال جنسی چطور درمان می شود؟

تجویز دارو

وقتی که نوعی دارو دلیل به وجود آمدن اختلال در عملکرد جنسی است، پس تغییر دادن دارو می تواند کمک کننده باشد. خانم ها و آقایانی که به کمبود هورمون دچار هستند ممکن است که تزریقات هورمونی قرص ها و یا کرم ها برایشان کافی باشد. برای آقایان داروهایی مانند سیلدنافیل، تادالافیل، واردنافیل و آوانافیل با بالا رفتن جریان خون در آلت تناسلی به بهبود یافتن عملکرد جنسی کمک می کنند. برای خانم ها نیز، هورمون هایی مانند استروژن و تستسترون قابل استفاده است.

کمک های مکانیکی

وسایل های کمکی مانند دستگاه وکیوم و ایمپلنت های تناسلی به مردانی که به اختلال نعوظ مبتلا هستند کمک می کند. دستگاه وکیوم برای خانم ها نیز مورد تایید است ولی این دستگاه گران است. به علاوه دستگاه های گشاد کننده نیز به خانم هایی که به تنگی واژن دچار هستند کمک می کند، محصولاتی مثل ویبراتورها نیز برای کمک به بهبود لذت جنسی و ارگاسم خوب است.

سکس تراپی

افرادی که مشکل جنسی دارند و پزشک نمی تواند به آنها کمک کند مشورت کردن با سکس تراپیست گزینه ای مناسب برای آنها است، همچنین سکس تراپ مشاوره های خوبی را در مورد روابط جنسی می دهند، کسانی که می خواهند از رابطه جنسی شان لذت ببرند باید برای مشورت با یک دکتر روانشناس متخصص سکس تراپی مشورت کنند.

درمان های رفتاری

این درمان ها شامل تکنیک های گوناگونی مانند آگاهی در مورد رفتارهای مضر در رابطه و یا تکنیک هایی مثل خود تحریکی برای درمان کردن مشکلات برانگیختگی و یا ارگاسم است.

روان درمانی

انجام درمان با کمک دکتر های متخصص آموزش دیده به شما در برطرف کردن آسیب های گذشته حس اضطراب، ترس، گناه و تصویر بدنی ضعیف کمک زیادی می کند. تمامی این عوامل ممکن است که عملکرد جنسی را تحت تاثیر قرار دهند.

اختلال جنسی چیست و چگونه درمان می شود؟

آموزش و ارتباطات

آموزش رابطه جنسی، واکنش و رفتار های جنسی به شما برای غلبه کردن به اضطراب در مورد عملکرد جنسی کمک زیادی می کند، داشتن گفتگوهای آزادانه با شریک جنسی تان در مورد نیاز ها و نگرانی هایتان به غلبه بر بسیاری از موانع زندگی کمک می کند.

معجون تقویت بدن VIP کندوک

متاسفانه طی سال های گذشته نارضایتی جنسی دلیل بیشتر طلاق های جامعه بوده است، امروزه داروهای شیمیایی زیادی برای رفع اختلالات جنسی در بازار عرضه می شوند. هرچند که اکنون داروهای زیاد برای بهبود قوای جنسی تولید می شوند ولی این دارو ها در عین حال ممکن است که عوارض جانبی نیز با خود در پی داشته باشند.

معجون کندوک درمانی طبیعی و بسیار موثر برای تقویت قوای جنسی بوده، این محصول ماده اصلی سازنده اش عسل و ژل رویال و بسیاری دیگر از مواد مغذی و مفید بوده است که هیچ تاثیر منفی بر روی بدن ندارد زیرا مواد سازنده آن کاملا طبیعی است و در ساختار آن از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشده است.

ژل رویال نوعی ماده طبیعی است که میتواند مشکلات جنسی را از بین ببرد. در کندو های عسل فقط ملکه ها اجازه مصرف ژل رویال را دارند و به این محصول غذای شاهانه نیز گفته می شود. در کل اگر به دنبال محصولی طبیعی و بی ضرر برای درمان مشکلات جنسی تان هستید باید بگوییم معجون تقویت بدن VIP کندوک یکی از بهترین محصولات است و توصیه ما به شما این است که حتما آن را تهیه و مصرف کنید.

معجون سوپر ویژه کندوک (VIP)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *